Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Wil jij een professionele (directie)chauffeur worden? 

Dat kan bij DO-IT Opleidingen. Na het volgen van de opleiding directiechauffeur ben JIJ in staat om op een veilige, vlotte, comfortabele rijstijl in alle voorkomende verkeersomstandigheden personen te vervoeren. De opleiding leert je ook een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht te hebben en hierdoor verbeter je je waarnemings- en anticipatievermogen.

Tevens leert de rijopleiding directiechauffeur je hoe je als beroepschauffeur gebruik maakt van je geleerde kennis en vaardigheden om een efficiënte doelmatige hoge rijvaardigheidsprestatie neer te zetten.

 

Stap voor stap begeleiding

Veilig, vlot en comfortabel rijden met oog voor veiligheidsrisico’s. In druk verkeer, onder tijdsdruk, via de juiste weg en met oog voor service en discretie. Het mag duidelijk zijn dat een directiechauffeur van veel markten thuis moet zijn en moet beschikken over een uitstekende rijvaardigheid. DO-IT Opleidingen biedt u een programma dat u stap voor stap begeleidt naar een dergelijke rijvaardigheid.

Naast dit traject kunt u diverse trainingen volgen die u inzicht en / of u vaardigheden op specifieke deelgebieden kunnen aanleren, onderhouden of verbeteren.

 

Schrijf je in

De prijzen voor de opleiding Directie chauffeur VIP D1 zijn opleidingen die op maat worden aangeboden daarom zijn deze prijzen alleen op aanvraag te krijgen.

Vraag prijsopgave aan